Selecteer de taal

Aerzen rental
Trend graph

De apparatuur op afstand monitoren en beheren.

Inter Act ontwikkeld ook klantspecifieke TeleControllers

Woensdag, 11 Maart, 2020

AERZEN RENTAL verhuurt over heel Europa blowers en compressoren.

Hun apparatuur wordt ingezet op bedrijf kritische processen, waarbij de uptime van de apparatuur essentieel is. Door aan de lokale compressor besturing een OEM versie van onze TeleController toe te voegen, kan de apparatuur op afstand worden gemonitord en bewaakt.

Door de verzamelde data te analyseren, kunnen deskundigen anticiperen op het proces en zo nodig op afstand instellingen wijzigen. Uit analyse van meetdata kan de servicebehoefte worden afgeleid. In het uiterste geval van storing wordt deze realtime aan de centrale service afdeling van AERZEN RENTAL gemeld en kan direct worden ingegrepen of ondersteund.

Tenslotte worden er ten behoeve van de administratie voor verhuur, ook automatisch enkele administratieve rapportages in TeleControlNet gegenereerd met informatie over verhuurperiode, draaiuren, etc.

Terug Home

Aerzen rental

Voorbeeld van een tunnelbouw project in Karlsruhe, waar in het centrum van de stad een nieuw centraal station werd gebouwd. De apparatuur van Aerzen hield de tunnel onder druk, zodat er geen water in kwam en er voldoende verse lucht werd ingevoerd voor de mensen die er werkzaam waren.