Selecteer de taal

Asset Management

Asset Management

Vrijdag, 24 april, 2015

Met behulp van onze nieuwe asset management tool “@ssets” is het mogelijk om storingen, onderhoudsmomenten en inspecties van objecten te registreren en te analyseren. Als opvolger van RION is @ssets geschikt voor praktisch elk toepassingsgebied. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om @ssets te integreren met TeleControlNet.

@ssets geeft beheerders snel en eenvoudig een duidelijk inzicht in de staat van onderhoud en van de gemaakte onderhoudskosten van de objecten. Met @ssets is het mogelijk om lokaal en op basis van handige keuzemenu’s, inspectie- en onderhoudsrapporten in te voeren en te uploaden. Binnen @ssets is het mogelijk om met meerdere partijen samen te werken, denk hierbij aan leveranciers, onderhoudspartijen en uiteraard de beheerders zelf.

De rapporten worden centraal opgeslagen en kunnen op een later moment worden geraadpleegd. Met behulp van verschillende filters kan gemakkelijk alle gewenste informatie worden geordend en geraadpleegd. Op deze wijze ontstaat een beter inzicht in de staat waarin alle objecten verkeren. Tevens kan op basis van alle verzamelde data uit het verleden een beter en (kosten) verantwoord onderhouds- of vervangingsbeleid uitgevoerd worden.

Terug Home